Gepubliceerd op
Monday 13 December 2021Taboes en vooroordelen

In de huidige maatschappij, waarin het op sociale media lijkt alsof iedereen een leven leidt dat alleen maar over rozengeur en maneschijn gaat, is het nodig dat er een open, eerlijk en realistisch tegengeluid komt.

Zwangerschap, kraamtijd, werkend moederschap, niet-werkend moederschap, overgang & seksualiteit en nog vele andere onderwerpen gaan aan bod komen om vrouwen bewust te maken van de realiteit hiervan. Op deze manier willen wij hen laten weten dat zij echt niet de enigen zijn die sommige van deze onderwerpen anders ervaren dan dat iedereen laat blijken. Daarnaast wordt er ook veel geoordeeld over elkaar, afwijkende levenskeuzes kunnen vaak op veel onbegrip rekenen. Of het nou over taboes of vooroordelen gaat, het je overkomt, je het simpelweg bent of omdat het een gevolg is van een gemaakte levenskeuze. Het is hoog tijd voor wat meer openheid en begrip!

>>> klik hier voor de verhalen

Heb jij te maken met een taboe of een bepaald vooroordeel en wil jij je steentje bijdragen om deze te doorbreken door jouw verhaal te doen op onze website? Laat het ons dan weten!
info@sharepower.nl