Gepubliceerd op
dinsdag 13 september 2022#mentaal #zelfredzaamheid #rolmodel #arbeidsmarkt #werk

Digitale cursus - Inspireren kun je leren

Voor iedereen die een mening, visie of idee heeft is het belangrijk om anderen te inspireren zodat het niet alleen bij woorden blijft maar je jouw woorden kunt omzetten naar werkelijkheid. Deze cursus neemt je mee in houding, stem en retorische technieken maar gaat ook een stap dieper.  

Mensen zijn veel sensitiever dan ze door hebben. Het publiek voelt of iets echt is of dat het een kunstje is. Daarom is het belangrijk om een laag dieper te gaan en echt aanwezig durven zijn. Deze cursus zorgt dat je comfortabel als “jezelf” jouw boodschap kunt overbrengen. Er is niks zo sterk als een echt verhaal. Strip jezelf van kunstjes en inspireer de ander. Leer van alle grote sprekers op aarde en durf je verhaal naar buiten te brengen. 

Het voordeel van cursus is dat je in jouw eigen tijd je verder kunt versterken. Mocht je tegen vragen aanlopen of specifieke casussen hebben dan kan je altijd sparren met Ilona Eichhorn. 

Het lesprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:
(7 modules met 27 onderdelen)
- Introductie
- Krachtige houding
- Stem
- Retorische technieken
- Ontspannen
- Do's en Don'ts
- Afsluiting.

Over de trainster:

Ilona Eichhorn heeft 18 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is Coauteur van het boek “Jacht op de vergadertijger”. Haar stijl is scherp met een glimlach en zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Pfizer, de Nederlandse Bank, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Gupta en Bol.com. Ze is werkzaam geweest is meer dan 150 gemeenten. Daarnaast is zij gastdocent op de Universiteit Utrecht en de TU delft. 

De kosten bedragen € 49,- (Wij zijn niet BTW-plichtig). Aanmelden kan via de aanmeldknop.
Wil je kennismaken met de cursus klik dan hier