15
SEP
20:30u - 22:00u
Stay Okay Maastricht - Maasboulevard 101
Gepubliceerd op
zondag 23 juli 2023Alles op Tafel: Een gesprek over seksueel grensoverschrijdend gedrag

Onder leiding van Mariëtte Hamer en tafelheer Leon Verdonschot
In april 2022 startte Mariëtte Hamer als onafhankelijk Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, met de opdracht om aan de ene kant het kabinet te adviseren over de aanpak en aan de andere kant om het maatschappelijk gesprek aan te jagen. Dat gesprek gaan we met elkaar voeren in Maastricht, onder leiding van Mariëtte Hamer, met schrijver en columnist (o.a. De Limburger) Leon Verdonschot als tafelheer.

Een open en informeel gesprek dat gaat over ons allemaal, over de manier waarop we met elkaar om willen gaan. Er is veel gebeurd het afgelopen jaar sinds de uitzending van BOOS over de gebeurtenissen bij The Voice of Holland. Wat betekenen de verhalen die we voorbij zien komen in media voor ons eigen leven?

Alles mag op tafel tijdens deze dialoogavond: de dilemma’s, de twijfels, de angst, de weerstand, de schaamte, de lach en vooral de toekomst: Hoe komen we met elkaar tot omgangsvormen die passen bij een gelijkwaardige samenleving, waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld niet of nauwelijks voorkomen? 

Iedereen mag en kan deelnemen aan het gesprek. Voel je vooral niet verplicht, luisteren mag ook.

Deelname is gratis, voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden (verplicht) via onderstaande aanmeldknop (op je laptop rechtsboven). 

De gegevens worden gedeeld met het Bureau Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld en worden louter gebruikt voor dit event.