Gepubliceerd op
Tuesday 2 April 2024Ik mis het woord vergeven

๐Ÿ’ก "๐ˆ๐ค ๐ฆ๐ข๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง".

๐Ÿ’ก "Ja, ik ook", vult een andere dame aan.

๐Ÿ’ก "Maar het heeft ook te maken met een stukje accepteren, toch?"

Zomaar een indruk uit onze tweede bijeenkomst "๐Š

๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ ๐ž ๐•๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ ๐ž๐ฎ๐ง๐ข๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐›๐ž๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐“๐’๐’"ห™ Aan de hand het "๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฏ" brachten Monique van Erve - Schölgens MA en Monique van Heesch-Webers "๐ก๐ž๐ญ ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค" op gang. Leven met ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป van ๐—ฃ๐—ง๐—ฆ๐—ฆ heeft enorm veel impact op je ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ, maar ook op het leven van je partner, kinderen en naasten.

Ben je nieuwsgierig naar het effect van ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด, na onze 2 uren durende workshop? Lees dan de quote in onderstaande bijlage. Deze kwam recht uit het hart van één van onze deelneemsters!

Na de uitleg en ๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—š๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป, gaven we samen een creatieve wending aan de ochtend. Dit leverde reacties op als: "ontspannend", "openbarend", "doet goed", "ik word er vrolijk van" en "eigenlijk is alles wat ik zeggen wilde al gezegd"