22
FEB
19:00u - 23:00u
Hotel Van der Valk, Nijmeegseweg 90, Venlo
Gepubliceerd op
Wednesday 24 January 2024Sablones nodigt je uit!

Voor een boeiende avond over leiderschap en paradijsvogels.

Met speciale dank aan Europarlementariër Vera Tax (S&D groep), Stichting Venlo Kleurt, Co. de Cultuurontwikkelaar, provincie Limburg, Van der Valk hotel Venlo en SharePower.

Inspirerend leiderschap en paradijsvogels vinden elkaar in eigenzinnigheid, schoonheid, een zeldzaam karakter en de kracht om anderen te enthousiasmeren. Maar……voor een inspirerend leider die tevens paradijsvogel is, ligt kwetsbaarheid op de loer. 

Tóch hebben we juist ‘paradijsvogeleske’ leiders nodig, om de grote opgaven van nu én in de toekomst aan te kunnen.

Praat hierover mee op 22 februari 2024 in het Van der Valk Hotel in Venlo. En laat je door paradijsvogels inspireren met inzichten voor nu en de toekomst. 

De volgende sprekers gaan een bijdrage leveren aan deze avond:

·         Futuroloog Jacintha Scheerder

·         Rechter Cathérine Nollen 

·         Ex-motorclub lid

Meer informatie over de sprekers: 

Futuroloog Jacintha Scheerder

Gefascineerd door de toekomst (onder)zoekt Jacintha wat de dag van morgen zal brengen. Ze is een toekomstdenker en -dromer, die ervan houdt om verschillende wetenschappelijke methoden gericht op vooruitkijken te gebruiken om het ondenkbare en onbekende een stukje dichterbij te brengen. Tijdens presentaties en sessies geeft zij betekenis en biedt zij handelingsperspectief voor onzekere tijden. Door het ontwikkelen van onderwijs gericht op de toekomst en programma’s hoopt ze kinderen en (jong)volwassenen mondiger te maken.

Rechter Cathérine Nollen

Cathérine Nollen is rechter commissaris strafzaken. In deze niet alledaagse baan probeert zij niet alleen goede beslissingen te nemen maar ook de buitenwereld deelgenoot te maken van haar werk. Iets wat in de rechtspraak niet vanzelfsprekend is. Zij deelt met ons hoe zij ruimte in haar organisatie claimt om haar eigenheid en de zaken die zij belangrijk vindt te realiseren.

Ex-motorclub lid

J. had ooit een leidinggevende rol binnen een afdeling van één van de beruchtste en volgens justitie gewelddadigste organisaties van Nederland. Nadat hij daarvan was wegbewogen zat niemand op hem te wachten. Toen hij de kans kreeg om binnen het Leger des Heils als vrijwilliger aan de slag te gaan, heeft hij deze kans met beide handen aangepakt en is hij daar vervolgens opgeklommen tot afdelingshoofd. Op dit moment werkt hij als manager Leefbaarheid bij een wooncorporatie in Limburg en als zzp’er. Dat hij geen doorsnee manager is merkt hij regelmatig. Hij neemt ons mee in zijn zoektocht om invloed te hebben in de corporatiewereld en tegelijkertijd zichzelf te blijven.

Praat en beleef het mee op 22 februari 2024 in het Van der Valk hotel in Venlo. En laat je door paradijsvogels inspireren met inzichten voor het nu en voor de toekomst.  

Inloop 19.00u, start 19.30u, einde programma 22.00u en borrel tot 23.00u.

Reserveer je ticket alvast via de aanmeldknop of stuur een e-mail naar info@sharepower.nl.