Gepubliceerd op
dinsdag 23 januari 2024Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst en aftrap alliantie She's Power

Een dubbel feest, het was zowel onze nieuwjaarsbijeenkomst en ook de lancering van de alliantie She’s Power. Een alliantie van Stichting Topvrouwen Limburg, Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg en SharePower

Wat was het een avond! Ondanks het slechte weer toch met zoveel vrouwen (en een paar dappere mannen) samen om de positie van de vrouw op de werkvloer te versterken. Het werd een avond vol enthousiaste discussies, nieuwe verbindingen, interessante inzichten en uiteraard veel gelach & gezelligheid. 

Helene Wüst en Ilona Eichhorn gaven de workshop Macht & Conflict. Zij lieten zien dat macht overal is en dat duidelijk jouw grenzen aangeven helpt bij onmacht. Ook dat conflict juist goed kan zijn indien ingezet om te voorkomen dat jouw grenzen worden overschreden. De juiste taal is daarbij is belangrijk.

De aftrap van She’s Power was voor ons een grote en belangrijke stap. Met de ondertekening van de intentieverklaring door Marianne Smitsmans, Hannie Bovens, Kees van den Hombergh en Cock Aquarius werd de alliantie een feit.