9
DEC
10:00u - 12:30u
Kledingbank Limburg
Gepubliceerd op
maandag 28 november 2022Erkende Maatschappelijke Organisaties Limburg

Werkbezoek voor leden Provinciale Staten op 9 december bij de Kledingbank

In Limburg zijn 26 organisaties door de provincie erkend als Maatschappelijke Organisatie (MO). In die hoedanigheid ontvangen zij jaarlijks subsidie van de provincie Limburg. Op 9 december wordt een werkbezoek georganiseerd voor leden van Provinciale Staten. Tijdens dit werkbezoek laten de MO’s zien wat ze allemaal doen en wat ze (kunnen) betekenen voor de inwoners van Limburg, dankzij de bijdrage van de provincie. De organisatie heeft gezorgd voor een mooi programma, waarin niet alleen duidelijk wordt wat het MO’s doen, maar ook wat het belang is van de overstijgende koepels op provinciaal niveau. 


Uiteraard is er op die dag voor álle MO’s een plek. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan filmpjes en een heus magazine, dat als naslagwerk kan dienen. We hopen dat op deze manier Statenleden goed geïnformeerd de verkiezingen ingaan en het belang van de MO’s meenemen in het nieuwe beleid voor de komende periode. 


Het zijn de Kledingbank Limburg, de Limburgse Katholieke vrouwenbeweging, het Provinciaal Platform Diversiteit, Jong NL, het Jongerennetwerk Limburg, Humanitas en SharePower die de organisatie verzorgen. Zij hebben SMOL gevraagd om hen hierbij te ondersteunen op praktisch gebied. Er is al heel veel tijd en energie in de voorbereiding gaan zitten, dus we hopen op een grote opkomst. 
Zijn jullie er ook bij?