Gepubliceerd op
Tuesday 7 March 2023#politiek #provinciale-staten #stemmen #verkiezingen

Delène Steegs

Mijn naam is Delène Steegs en woon in het centrum van Horst. Ik ben bijna 41 jaar getrouwd met mijn man en maatje André. Samen hebben we een dochter en een zoon en 5 kleinkinderen; onze dochter woont enkele straten van ons af en onze zoon in Australië. Deze uitersten zijn ook terug te vinden in ons leven.

Acht jaar geleden heb ik meegedaan aan de Provinciale Staten Verkiezingen en ik ben er nog steeds van overtuigd dat de ChristenUnie verschil kan maken in Limburg. 

Verbinden en samenwerken is een rode draad in mijn leven.  

In 2016 heb ik samen met mijn dochter de Stichting His Hope opgericht en een ontmoetingsplek gecreëerd tegen eenzaamheid en armoede onder het motto Samen voor elkaar. Beiden hebben we zowel eenzaamheid als armoede gekend en weten we hoe moeilijk het is om hier bovenuit te komen. Je wereld wordt kleiner en de maatstaven worden hoger.

Door deze ervaring wil ik graag ruimte geven aan burgerinitiatieven die zich belangeloos inzetten voor hun medemens en mijn kennis en kunde inzetten om gezamenlijk oplossingen te zoeken en te vinden op welk gebied dan ook waarbij Samen voor elkaar centraal staat. Alleen samen kunnen we de toekomst tegemoet.