21
APR
19:30u
Online
Gepubliceerd op
donderdag 10 februari 2022#gemeenteraad #kweekvijver #meervrouwenindepolitiek #mvip #politiek #provinciale-staten #raadslid #verkiezingen

Kick off Kweekvijvertraject

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Wij staan alweer in de startblokken voor ons volgende kweekvijvertraject ‘Meer Vrouwen in de Politiek’. Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar een gezamenlijke kick-off die voor iedereen gratis toegankelijk is. Het thema is: Sterk in de politieke arena.

Inmiddels al bij velen bekend, maar toch stellen we Ilona Eichhorn graag nog even voor!
Ilona Eichhorn heeft 18 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is Co-auteur van het boek “Jacht op de vergadertijger”. Haar stijl is scherp met een glimlach. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom.
Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Pfizer, de Nederlandse Bank, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, VNG en Bol.com. Ze is werkzaam geweest is meer dan 150 gemeenten. Daarnaast is zij gastdocent op de Universiteit Utrecht en de TU Delft.

Natuurlijk maken we ook nu weer graag gebruik van haar expertise. Haar enthousiasme en persoonlijke touch in haar werk maakt dat ze onder de deelnemers en ook door ons enorm gewaardeerd wordt.

De bijeenkomst
Zoals gezegd is het thema dit jaar ‘Sterk in de politieke arena’. Zoals Michelle Obama al zei: “if they go low we go higher”. In deze workshop leren we om niet ten onder te gaan in verbaal geweld maar er sterker uit te komen. Doe je ook met ons mee?

Donderdag 21 april - Sterk in de politieke arena
Locatie: online
Tijd: 19.30 – 21.30

Aanmelden via de link rechtsboven